Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΒΑΛΑΝΙΔΑ - ΠΡΑΙΤΩΡΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ «Τεχνικά κλιμάκια του δήμου θα περιοδεύουν σε όλα τα χωριά», δεσμεύεται ο Βαρνάς


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας επισκέφθηκε το Πραιτώρι, τη Βαλανίδα και τα Αμπέλια Βερδικούσιας.
Ο Βασίλης Βαρνάς στάθηκε ιδιαίτερα στο σοβαρό πρόβλημα με την άρδευση που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στο Πραιτώρι, αφού οι γεωτρήσεις στην περιοχή δεν λειτουργούν εδώ και τρία χρόνια, εκτινάσσοντας έτσι το κόστος παραγωγής. Ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε πως άμεσα μετά την ανάληψη της δημαρχίας από την παράταξη «Νέα Πορεία», τεχνικά κλιμάκια θα περιοδεύουν μία φορά μηνιαίως σε όλα τα χωριά, ώστε να υπάρχει ταχύτατη και δραστική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν.
Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος υποσχέθηκε να παρέμβει στη διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας προκειμένου να δρομολογηθεί μεγαλύτερη συχνότητα επισκέψεων από αγροτικό γιατρό.
Πολλά παράπονα άκουσε και ο κ. Βαρνάς στα Αμπέλια Βερδικούσιας, για την «παντελή απουσία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια», σημειώνοντας πως «ο απερχόμενος δήμαρχος δυστυχώς απέτυχε στο πλέον ουσιώδες καθήκον του, να βρίσκεται στο πλευρό και του τελευταίου δημότη του».
Στη Βαλανίδα οι κάτοικοι εξέφρασαν στον υποψήφιο δήμαρχο Ελασσόνας την ανάγκη να υπάρξουν άμεσες λύσεις σε σχέση με την αποχέτευση και τη διαχείριση των λυμάτων, ενώ συζητήθηκε έντονα και η αναγκαιότητα κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρνάς τόνισε πως όλα τα παραπάνω θα κοστολογηθούν και θα δρομολογηθούν στο επόμενο κιόλας, τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.

   Στιγμιότυπα από τη Βαλανίδα:






                                                          Στιγμιότυπα από το Πραιτώρι:






  Στιγμιότυπο από τα Αμπέλια Βερδικούσιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου