Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΠΥΘΙΟ - ΓΕΡΑΝΕΙΑ - ΛΟΦΟ - ΚΟΚΚΙΝΟΓΗ '' Όχι σε αυξήσεις στα τέλη, "ναι" σε περισσότερες αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια ....



Ξεκάθαρα αντίθετος σε οποιαδήποτε αύξηση των ανταποδοτικών τελών ή των τελών ύδρευσης, εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Βασίλης Βαρνάς.
Στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα σε Γεράνια, Πύθιο, Κοκκινόγη και Λόφο, ο κ. Βαρνάς στάθηκε ιδιαιτέρως στα προβλήματα βασικών υποδομών όπως η ύδρευση και η άρδευση, εξηγώντας πως "είναι ανεπίτρεπτο εν έτει 2014 οι κάτοικοι των χωριών της Ελασσόνας να αισθάνονται και να ζουν ως πολίτες β' κατηγορίας".
Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την επίλυση σοβαρών ζητημάτων που αφορούν την οδοποιία και κυρίως την αγροτική οδοποιία αφού δεν είναι λίγοι οι κτηνοτρόφοι που δεν μπορούν να έχουν την "αυτονόητη πρόσβαση στο ποιμνιοστάσιό τους" όπως χαρακτηριστικά είπε. Επιπρόσθετα, έγινε δέκτης παραπόνων πως ενώ υπάρχουν χωματουργικά μηχανήματα του δήμου, αυτά αδρανούν και δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών.

Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης "Νέ@ Πορεία για το δήμο μας", στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της αποκέντρωσης της διοίκησης του δήμου Ελασσόνας, ανταποκρινόμενος στο πάγιο αίτημα των τοπικών συμβουλίων για περισσότερες αρμοδιότητες. "Τα τοπικά συμβούλια και οι κάτοικοι στα χωριά μας δεν μπορούν να είναι κομπάρσοι και θεατές στις αποφάσεις που επηρεάζουν τις ζωές τους. Εμείς, ως νέα δημοτική αρχή Ελασσόνας θα κάνουμε πράξη την αποκέντρωση, δίνοντας λόγω και παρέμβαση σε όλα τα τοπικά συμβούλια" κατέληξε.

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Βασίλη Βαρνά στο Πύθιο:








                        Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Βασίλη Βαρνά στη Γεράνεια:


 Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Βασίλη Βαρνά στο Λόφο:
 
Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Βασίλη Βαρνά στην Κοκκινόγη:

                                        



                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου